κατασκευή eshop.

PRIMERO MARKETING SERVICES

μαζί μπορούμε

Στην Primero διαθέτουμε την τεχνογνωσία, αλλά και την εμπειρία ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων. Έχουμε τις λύσεις και προσαρμόζουμε το κόστος της κατασκευής σύμφωνα με το δικό σας διαθέσιμο budget.

δημιουργούμε ιστοσελίδες τα τελευταία 10 χρόνια.

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία για αξιόπιστες λύσεις.

ανταγωνιστικές τιμές στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Οι πωλήσεις μέσω του διαδικτύου, αυξάνονται ραγδαία και θα ξεπεράσουν στα επόμενα χρόνια αυτές των φυσικών καταστημάτων. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή τη δυναμική μαζί.

Στην Primero, η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) δεν αποτελεί μια απλή υπόθεση. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχεδιασμό του e-shop, με τέτοιο τρόπο, ώστε η πλοήγηση σε αυτό να είναι απλή και ευχάριστη για το χρήστη, χωρίς ασάφειες και αμφιβολίες.

Το έργο μας όμως, δεν ολοκληρώνεται με την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, δεδομένου ότι βοηθάμε στην κατηγοριοποίηση αλλά και στην καταχώρηση των προϊόντων σας. Επίσης, φροντίζουμε να κάνετε δυναμική είσοδο στην αγορά, είτε προωθώντας την επιχείρηση σας μέσω της google, είτε με την παρουσία σας στα social media και στις μηχανές αναζήτησης του skroutz, του bestprice κλπ.

θέλετε δωρεάν μελέτη;

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις ανάγκες και να βρούμε μαζί τις λύσεις για την δική σας επιχείρηση.

ready to start?

Έχετε κάποιο project στο μυαλό σας; 
Είμαστε εδώ για να το υλοποιήσουμε μαζί.

primero marketing services

Η Primero Marketing Services στελεχώνεται από επαγγελματίες με άρτια κατάρτιση και μακρόχρονη εμπειρία, στον τομέα του marketing. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επαγγελματίες να ενισχύσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και οχι μόνο.

follow us